Video

Samsung klimaanlæg videoer

Samsung er en af verdens førende producenter af klimaanlæg. Herunder varmepumper og aircondition anlæg til både bolig, industri, detailhandel, kontor, hotel og restaurant. Samsung tilbyder naturligvis en lang række klima venlige og bæredygtige klimaanlæg.

Klimaanlæg inspiration

Trækfri aircondition

Wind-Free er en patenteret metode til at distribuerer kold og varm luft, så der ikke opstår træk. High wall enheden er perfekt til bolig. kontor og restaurant.

Læs mere her.

DVM Chiller

VRF / DVM udendørs enhederne skaber det perfekte indeklima. Pladsbesparende løsning med høj effektivitet. Bruges enkeltvist eller sammenkobles.

Læs mere her.

Consol til væg

den smarte console fra Cooper & Hunter er en prisvenlig løsning der skaber et behageligt indeklima i bolig, sommerhus, kontor eller i klinik.

Læs mere her.

Wind-Free giver perfekt indeklima

Samsung har forbedret deres patenterede Wind-Free teknologi, så der nu er 23.000 mikrohuller i enheden. Mikro hullerne sikre at der ingen træk er.

Læs mere her.

Gulvvarme, radiator og varmt vand

Samsung Climate Hub er den næste generation af luft-til-vand varmepumpe løsning med integreret kedel og næste generation R32 kølemiddel.

Læs mere her.

Samsung aircondition uden træk

Den revolutionerende Wind-Free™️ teknologi sikrer, at din bolig køles, uden træk. Velegnet som aircondition i den moderne bolig, lejlighed eller på kontoret.

Læs mere her.

Klimaanlæg til butik med flot design

Med et Samsung klimaanlæg får du både et flot design, og høj funktionalitet. Dette klimaanlæg passer perfekt til detailhandel, hvor kvalitet og design efterspørges.

Læs mere her.

Varmepumper & klima anlæg

Energieffektive varmepumper, med støv og pollenfilter fra Samsung. Vi har løsninger til kontor, industri, bolig, detail, sundhed, café, restaurant og hotel.

Læs mere her.

360 graders klima anlæg

360 Roundflow varmepumpe og aircondition blæser den kolde / varme luft 360 grader rundt således der er en jævn fordeling i hele rummet.

Læs mere her.

Wind-Free™️ kræver mindre plads end DUCT

Den energibesparende Wind-Free™️ aircondition og varmepumpe enhed kan styres fra en app på din smartphone. Og så er den perfekt til indbygning, hvor der er begrænset plads.

Læs mere her.

Alt i en varmepumpe og aircondition

Den innovative EHS TDM-funktion sikrer, at en enkelt udendørs enhed kan varetage to funktioner. Smart styring skifter mellem luft-til-vand varmepumper og luft-til-luft aircondition, når og hvis det er nødvendigt.

Læs mere her.

Aircondition med 38% hurtigere afkøling

En innovativ trekantet konstruktion af aircondition inde enheden afkøler luften hurtigere, så du kan føle dig mere komfortabel.

Læs mere her.

Støjfri klimaanlæg

En Samsung DUCT løsning har både mindre støj og højere ydeevne end end traditionel indedel. Et klimaanlæg behøver altså hverken at støje eller være dyrt.

Læs mere her.

Optimal luftgennemstrømning

Uanset dimensioner i dit byggeri, er en Samsung DUCT løsning bygget til at skabe en jævn luftgennemstrømning. DUCT løsninger findes som ultra kompakte enheder, der sikre godt indeklima.

Læs mere her.

Klimaanlæg til store konferencerum

Dette klimaanlæg fordeler kold og varm luft jævnt selv i store konferencelokaler. Klimaanlægget er velegnet til konference, hotel, café, kontor, restaurant og butik hvor der stilles store krav til jævn fordeling af kold og varm luft.

Læs mere her.

Æstetik og design

Med en rund indedel til varmepumpe eller aircondition, skabes der er en luft spredning rundt i hele lokalet. Perfekt klimaanlægs løsning til cafè, restaurant, kontorer, detail og hotel.

Læs mere her.

Aircondition uden træk

Samsung aircondition er verdens førende klima anlæg, når du vil undgå træk. Samsung Wind-Free™️ har 23.000 lufthuller, en avanceret algoritme der styrer wind hastigheden, samt et avanceret multi air flow system.

Læs mere her.

Varmepumpe til bolig

Den revolutionerende varmepumpe og aircondition enhed fra Samsung skaber det perfekte indeklima uden træk. Varmepumpen fungere også som aircondition og har den ypperste teknologi.

Læs mere her.

Varmepumpe pris er for alt-i-en

Med en enkelt Samsung varmepumpe udedel, kan du opvarme og nedkøle et helt hus. Med en varmepumpe og aircondition udedel får du både en økonomisk og bæredygtig fordel.

Læs mere her.

Varmepumpe skjuler udstyret med dit logo

Få trykt dit eget logo på din varmepumpe eller aircondition enhed fra Well Air. Med eget tryk integrerer og skjuler du varmepumpen eller aircondition enheden på en flot æstetisk måde.

Læs mere her.

Spar 50% på varmeregningen

Med et klimaanlæg fra Samsung med Wind-Free™️ 4-vejs kassette kan du spare op til 50% på din varmeregning. Den 4-vejs kassette fås i 2 størrelse, og kan indbygges overalt.

Læs mere her.

Aircondition der bruger 72% mindre energi

Den patenterede teknologi, der ligger bag Samsungs Wind-Free™️ aircondition, bruger op mod 72% mindre energi end en konventionel aircondition. Det er perfekt aircondition til lejlighed, kontor eller bolig. Du får et hermed et bæredygtigt klimaanlæg.

Læs mere her.

Luft til vand varmepumpe til det danske klima

Samsungs store sortiment af klimaanlæg indeholder naturligvis en række luft til vand varmepumper, der alle er testet og godkendt til det danske klima.

Læs mere her.

Aircondition service er nemt at udføre

Med dette aircondition anlæg fra Samsung er det nemt at udføre aircondition service. Det er nemt at rengøre og udskifte filteret på grund af det unikke design. Aircondition filtret fjerner op mod 99% af luftbårne bakterier.

Læs mere her.

Klimaanlæg der giver perfekt indeklima

Med en 360 graders kassette fra Samsung får du en jævn fordeling af kold eller varm luft. Kan bruges både som varmepumpe og som aircondition. Det runde design har den ekstra fordel at der ikke er støv ophobning. Et flot designet klimaanlæg til butik, kontor eller café.

Læs mere her.

Wind-Free™️ har 23.000 små lufthuller

Samsung Wind-Free™️ er en patenteret metode til at sprede kold eller varm luft uden træk. Luften presses ud igennem 21.000 mikrohuller og sikrer en behagelig opvarmning eller nedkøling.

Læs mere her.

Klimaanlæg til erhverv og privat

Uhindret luftudblæsning, ingen træk, jævn køling og opvarmning, ingen støv ophobning er blot nogle af fordelene ved et 360 graders klimaanlæg fra Samsung. De stilfulde og moderne klimaanlæg sikrer et behageligt indeklima.

Læs mere her.

Verdens første træk frie aircondition og varmepumpe

Søvn og komfort er vigtig. Også når det bliver varmt. Med denne trækfrie aircondition og varmepumpe fra Samsung undgår du træk, og opnår bedre indeklima og temperatur styring.

Læs mere her.

Tilmeld nyhedsbrev