Katalog

Samsung klimaløsninger 2020

Well Air A/S er dansk forhandler af Samsung klimaløsninger. Vi forhandler luft til vand varmepumper, luft til luft varmepumper, aircondition, klima anlæg og tilbehør til Samsungs klimaløsninger. Klik på katalogerne nedenfor for at åbne disse.

Vi føre hele Samsungs sortiment af klimaløsninger, og har forhandlere i hele landet. Her på siden finder du de seneste kataloger, og på produktsiderne kan du finde uddybende information og datablade på de enkelte produkter.

OBS: Katalogerne fylder meget og afhængigt af din internethastighed kan der derfor gå mellem 10 sekunder og 1 minut før katalogerne loader. Du kan også kontakte os og få et katalog tilsendt.

Samsung-DVM-Product-Katalog-2020 - klimaløsninger fra wellair.dk
Samsung RAC & CAC Product Katalog 2020 - Samsung klimaløsninger bestil hos wellair.dk

Klimaløsninger til dit behov

Vore konsulenter sidder klar med rådgivning om luft til vand varmepumper, luft til luft varmepumper, aircondition, køleanlæg og klimaløsninger. Vi har klimaløsninger til detailhandel, kontor, sundhedshuse, industri, bolig, hotel og restaurant. Når vi taler om klimaløsninger, taler vi om det perfekte indeklima med den perfekte temperatur.

Hos Well Air A/S har vi mange års erfaring med klimaløsninger. Vore konsulenter er special uddannede, og har gennemgået certificering hos Samsung, for at yde den bedste rådgivning og service. Vore mange års erfaring betyder ydermere, at vi har stor erfaring med, hvilken klimaløsning der er perfekt i netop den bygning eller bolig du har.

Klimaløsninger til det perfekte indeklima

Klimaløsninger fra Samsung er i dag blandt verdens førende, når det kommer til design, funktionalitet og effektivitet. Samsungs klimaløsninger inkludere single split enheder til den almindelige bolig, multi split med udendørs enhed der sikre at flere rum kan køles eller opvarmes individuelt, samt en stor serie af kommercielle anlæg der er designede til at køle eller varme større områder, eller flere rum individuelt. De kommercielle anlæg benyttes oftest i detail handel og kontor miljøer.

Vi er klar med rådgivning om din klimaløsning. Du er velkommen til at kontakte en af vores konsulenter på tlf.: 70 22 13 66.

Tilmeld nyhedsbrev